Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van VR4Play

1. Aansprakelijkheid

Feelgood2GO BV onder naamvoering van VR4play kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van de attributen die beschikbaar worden gesteld. Wij adviseren om ouderlijk toezicht te houden tijdens activiteiten.

De PC, monitor, VR bril, koptelefoon en gameconsult zijn kwetsbaar. Schade door (bewuste) onvoorzichtigheid is voor rekening van de huurder.

2. Reservering en betaling

De huurovereenkomst is definitief wanneer wij de datum en tijd per e-mail hebben bevestigd en/of de reservering via het reserveringsformulier officieel is geaccepteerd. De factuur moet via online boeking direct online betaald worden. Telefonisch geboekte arrangementen boven de 12 deelnemers zijn pas definitief op het moment dat ten minste 50% van de (geschatte) totaal som is betaald.  Eventuele extra kosten die gemaakt worden kunnen verrekend worden op locatie.    

De betaling van de huur dient overgemaakt te worden ten name van: 
Feelgood2GO
IBAN: NL74INGB0007563136

 3. Annulering

Kosteloos annuleren voor particulieren en groepen tot 12 personen kan tot 48 uur voor de geboekte datum/tijd. Bij annulering binnen 48 tot 12 uur wordt 50% van de huurkosten in rekening gebracht. Annuleert u 12 tot 4 uur voor reservering dan brengen wij 75% in rekening. Annuleert u binnen 4 uur voor de gereserveerde datum/tijd of bent niet aanwezig op de gereserveerde datum/tijd, dan brengen wij 100% van de huurkosten in rekening.

Kosteloos annuleren voor groepen vanaf 12 personen kan tot 1 kalenderweek voor geboekte datum/tijd. Bij annulering binnen 7 dagen tot 48 uur voor gereserveerde datum/tijd wordt 50% in rekening gebracht. Annuleert u binnen 48 uur voor de gereserveerde datum/tijd of bent niet aanwezig op de gereserveerde datum/tijd, dan brengen wij 100% van de huurkosten in rekening

5. Wijzigen van afgesproken huurdatum

Kosteloos wijzigen van de gereserveerde datum/tijd kan voor particulieren, en groepen tot 12 personen, tot 24 uur voor de gereserveerde datum/tijd.

6. doorgeven definitief aantal deelnemers bij bedrijfsfeesten en grotere partijen

VR4play en haar partners plannen de personele bezetting alsook de inkoop af op het aantal deelnemers dat wordt opgegeven.  Het kan altijd gebeuren dat er uiteindelijk minder deelnemers komen dan dat er zijn opgegeven tijdens de boeking- offertefase. VR4play wil uiterlijk 48 uur van te voren wat het definitieve aantal deelnemers is. Alleen dan wordt hier in de uiteindelijke verrekening rekening mee gehouden. 

7. Gezondheid

Virtual Reality is erg realistisch en intensief. Heeft u last van epilepsie, hartklachten en/of evenwichtsproblemen? Dan wordt u het gebruik van een Virtual Reality-bril sterk afgeraden. Het gebruik van een Virtual Reality-bril kan misselijkheid of andere gezondheidsklachten opleveren. Feelgood2GO gaat hierbij uit van uw eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel adviseren wij u navraag te doen bij uw (huis)arts.

Feelgood2GO is niet aansprakelijk voor welke letsel dan ook wat wordt opgelopen tijdens het gebruikmaken van de faciliteiten die feelgood2GO aanbiedt.

 8. Leeftijd en toezicht

Feelgood2GO hanteert een ondergrens van 6 jaar en verwacht dat ouders volledig de verantwoordelijkheid dragen voor het (spel) gedrag van hun kinderen. Plezier maken vinden wij erg belangrijk, spelen en klimmen in de cubes of andere attributen die aanwezig zijn is niet toegestaan.

.           9. Drug, alcohol en roken

Roken binnen het pand is niet toegestaan.

Alcohol drinken tijdens en na het gamen is toegestaan mits verantwoord. Bezoekers die duidelijk beschonken zijn kunnen door medewerkers van Feelgood2GO het gebruik van apparatuur dan wel toegang tot het pand ontzegd worden.

Drugsgebruik is uit den boze. Bezoekers die drugs gebruiken en/of zicht- en/of merkbaar onder invloed zijn van drugs wordt toegang tot het pand, en daarmee ook het gebruik van de aanwezige voorzieningen en apparatuur ontzegd.

.           10  Omgangsvormen en overlast in en om het pand

Bij Feelgood2GO hebben wij respect voor elkaar en respecteren wij elkaar. Dit betekent ten minste dat:

- bezoekers elkaar niet lastigvallen; 
-  aanwijzingen van het personeel worden opgevolgd;
- Personeel met respect en fatsoen wordt bejegend.
- voorzichtig met materiaal en apparatuur wordt omgesprongen;
- onze huisregels worden geaccepteerd en nageleefd.

De regels van omgang en overlast gelden in en in de indirecte omgeving van het pand.

Huisregels 
1. Volg aanwijzingen van personeel en op de aanwijzingsborden altijd op.
2. U woont altijd de briefing bij mits anders wordt besloten door VR4play.
3. Behandel elkaar met respect en houdt rekening met elkaars spelplezier.
4. Geen ongewenste intimiteit, intimidatie, agressie en racisme.
5. Behandel de VR apparatuur met zorg.
6. Wij hebben camera‚Äôs hangen voor uw en onze veiligheid.
7. Roken alleen buiten toegestaan en drugsgebruik is binnen en buiten het pand verboden.
8. Alcoholische dranken nuttigen man, maar wel verantwoord en met mate.
9. Het bezitten en/of gebruiken van wapens in of rond het pand is niet toegestaan.
10. Blijf na het spelen niet rond het pand hangen.

Wij verwachten van u dat u minimaal een kwartier voor tijd aanwezig bent zodat er voldoende tijd is voor een goede briefing en spelselectie. Als u te laat bent gaat dit ten kostte van uw eigen speeltijd.