Spring naar navigatie Spring naar inhoud

ontdek de wondere wereld van virtual reality!

virtual reality game-experience!

Wil je de wondere wereld van virtual reality in een gezellige en ongedwongen sfeer ervaren? Bij VR4play krijg je een unieke belevenis met collega's, vrienden of familie door simpelweg een van onze game-cubes te huren. 
game-cubes 

Wij verhuren twee soorten game-cubes 

  • Game Cube Regular - Speelruimte 10m2 - Geschikt voor 1 t/m maximaal 4 spelers - Om de beurt spelen.
  • Game Cube XL - Speelruimte 20m2 - Geschikt voor groepen van 2 t/m maximaal 8 spelers - Tegelijk spelen (maximaal 2 personen) is mogelijk. 

 Beide game-cubes geven je de mogelijkheid om vrij te bewegen en door de VR-spellen heen te lopen. Je medespelers kunnen vanaf een scherm meekijken en zien wat jij in je VR-ervaring meemaakt. Hulp nodig? Onze ervaren VR-hosts staan klaar om het maximale uit jouw VR-ervaring te halen.

De prijzen gaan per cube en gekozen tijdsslot  De VR experience start met 15 minuten game-briefing. U wordt 15 minuten voor uw reservering bij ons op de locatie  verwacht. 

prijzen cube regular 

€ 29,95   30 min zuivere speeltijd

€ 49,95   60 min zuivere speeltijd 

€ 74,95   90 min zuivere speeltijd   

prijzen cube XL 

€ 44,95   30 min zuivere speeltijd                                       (2 t/m 4 personen)

€ 79,95   60 min zuivere speeltijd

€ 119,75 90 min zuivere speeltijd reserveer

hoe werkt het 

Bij binnenkomst word je ontvangen door een van onze VR-hosts. Wij vragen je uiterlijk 15 minuten vóór de gereserveerde speeltijd aanwezig te zijn voor de gamebriefing. De VR-host legt tijdens deze briefing alle spellen uit, vertelt hoe je de apparatuur moet bedienen en waar je eventueel nog meer rekening mee dient te houden. Hierna stel je – en met een beetje hulp van onze VR-host - zelf jouw speelpakket van VR-experiences en VR-games samen.

Na de gamebriefing word je begeleid naar de gamecube waar de VR-host het gebruik van de apparatuur nog een laatste keer met je doorneemt. In een open ruimte voorzien van VR-brillen, koptelefoons en controllers speel je de spellen die je tijdens de briefing hebt uitgekozen

Eten en drinken Wil je even pauze nemen? Om het extra gezellig te maken is de gamehal ingericht als horecagelegenheid. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je toekijken hoe jouw medespelers het doen tijdens hun VR-ervaring. Daarnaast bieden we leuke lunch- en dinerarrangementen aan voor groepen en bedrijven.

onze VR games & ervaringen 


VR-experiences: Balanceer op een plank meters hoog in de lucht of zwem tussen walvissen in de grote oceaan. Niets lijkt onmogelijk in virtual reality. Ervaar het in een van onze VR-experiences en neem een letterlijk loopje in een andere wereld.

VR-games: In onze VR-games worden jouw gamekwaliteiten extra op de proef gesteld. Speel een potje cyberpong of vecht als een professioneel bokser in virtual reality. Wat meer spanning?  Durf het dan eens op te nemen tegen de enge zombies in de riolen van Brookhaven.

Benieuwd naar ons aanbod virtual reality spellen? Check dan de trailers door op de plaatjes te klikken.  

Reserveren

Ben je er klaar voor? Reserveer dan snel een cube !