Spring naar navigatie Spring naar inhoud

voor bedrijven

Zakelijk 

Een training of teambuilding in combinatie met Virtual Reality? Of ondersteuning om het gebruik van virtual reality en augmented reality te integreren in uw bedrijf.   Ook dat is bij ons mogelijk!

teambuilding

Naast ons recreatieve aanbod hebben wij ook het perfecte spel om met elkaar aan de slag te gaan. The VRbombattle in een zenuwslopende race tegen de klok moet er samengewerkt worden om een virtuele bom te ontmantelen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook nog eens als teams tegen elkaar te strijden. leiding nemen en accepteren, naar elkaar luisteren, samenwerken, helder communiceren, stressbestendigheid. Het komt allemaal aanbod. En wordt door een deskundige trainer begeleid. 

De teambuildingsessie is uitstekend te combineren met de recreatieve VR experience. 


Geschikt voor groepen van 6 t/m 45 personen


meer informatie

on tour

Wij komen ook naar u toe. Uiterst geschikt voor bedrijfsfeesten, sales events, promotionele activiteiten en festivals

meer weten? neem dan contact met ons op

contact

workshop

Virtual reality is here to stay. En de mogelijkheden zijn ongekend. Of het nu in de zorg is of op een olieplatform. In de nabije toekomst zijn virtual / augmented reality toepassingen niet meer weg te denken.

VR4play verzorgt op maat gerichte workshops waarin u in een middag tijd. alles komt te weten over de techniek en hoe u in de nabije toekomst deze techniek kan toepassen binnen uw bedrijf.

tijdens de workshops laten we de deelnemers zelf virtual reality ervaren met de meest geavanceerde  brillen die er zijn.  

contact

Ge√Įnteresseerd?

Wilt u meer te weten komen over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen ? neem dan contact met ons op.

neem contact op